måndag 10 februari 2014

Nu vänder det

Det har varit motiga dagar här i Sochi. Inte det att det inte har varit kul, men allt har liksom tagit lång tid, jag har tagit fel beslut och jag har hamnat på fel ställe vilket har resulterat i kassa eller åtminstone mediokra bilder. Beror nog mest på att jag nog var här lite för kort tid innan allt drog igång, hade behövt lägga två dagar på att hitta bussar, åka runt på de olika arenorna etc. Det är först nu jag börjar få pejl på de sakerna och då har det redan gått fem dagar här.

Men nu börjar det alltså arta sig. Även bildmässigt. Fotade puckelpist idag för första gången och det var ju himla kul. Kom dit alldeles för sent innan tävlingen efter att ha varit på damernas Superkombination innan. Hade tänkt sätta en remote men det var bara att glömma. Knatade upp för hela backen på tom mage för att få en position utan en massa stängsel och skräp i bakgrunden. Värt mödan helt klart. 

Sedan var det 2 timmar (?) paus där jag fick ta mig ner igen, gå tillbaka en bra bit där jag sett att de hade nån slags korvmoj, och köpa mig en redig grillad med surkål på. Gött, människa igen. 
Upp till toppen på backen igen när finalen började kl 22. Då hade jag varit igång sen kl 08. 
Sjuka dagar det här, minst sagt...
5 kommentarer:

Lars D sa...

Nej, nej, du håller ångan uppe tycker jag.
Går ju igenom allt från OS på alla byråer.
Ge inte upp, kämpa på!
Många dagar kvar.

/LarsD

jonas sa...

Kanonbiler

Tack för maten igår:-)

jonas sa...

Kanonbiler

Tack för maten igår:-)

Daniel sa...

Lars, kämpar är det jag gör allra mest här :-D

Jonas, utan maten hade det inte blivit några bilder.... :)

Peter Holgersson sa...

Underbar multiexponering!!!