fredag 12 augusti 2011

Fotar Henke Lundqvist för Bauer

Censurerad bild pga ej officiell utrustning


Veckan har vigts åt förberedelser inför fotning åt Henke Lundqvists huvudsponsor Bauer. En diger lista med bilder avverkades under en hysteriskt intensiv dag i onsdags. Bauer-folk från Nordamerika, deras Europaansvarige samt byråfolk och filmteam skulle ta sig igenom ett schema som man på förhand visste skulle spricka. Och jodå, redan på morgonen visar det sig att filmkamera och övrig videoutrustning är kvar i Frankfurt. Och meningen är att jag och filmkillen gemensamt ska ta bilder i Göteborsmiljö. En timme försenade får vi ändå ställa in det när det hällregnar över Göteborg.
Därifrån tar det sig och resten av dagen flyter på ganska bra. Henke är proffs och vet vad han ska göra, även när jag ber honom mota puckar på en kolsvart hockeyrink med endast en blixt i hans nylle när någon laddar en puck mot honom.

De färdiga bilderna kommer om ett tag, men så här såg det bland annat ut.
I nästa vecka väntar nästa NHL-stjärna..

Torsdagen och fredagen då?
Jo, inskolning på dagis. Sitta bredvid och bara rycka in om någonting händer. Annars vara passiv och smälta in i väggen. Nästan i överkant av vad jag klarar av vad gäller kontraster i tillvaron...

Daniel


Inga kommentarer: