söndag 27 januari 2013

Bandy-VM

I vanlig ordning, har hänt en massa som jag inte hunnit få med här. Men jag har slutat försöka. Jag uppdaterar när tid finns. 

Har hunnit med det ena och det andra. Varit ordentligt ledig över jul och nyår. Gick ner i varv såpass att jag hade svårt att komma igång igen. Behövligt! Men nu är det fullt ös igen, minst sagt. 

Intensiv period det här. Alla är iväg på olika håll, Japan, Thailand, Falun och jag kom precis hem från Spanien. 

Roligast med den resan var när datorn flög ur händerna på Wagner från Aftonbladet när han satt och skrev under en träning med IFK Göteborg i La Manga. Vinden tog tag i en hög boll som landade mitt framför Wagner, studsade upp och slog datorn ur händerna på Mr Wagner som fortfarande satt och skrev i luften när datorn gjorde en luftfärd. 

Här hemma började bandy-vm idag. Kul eftersom bandy ligger mig varmt om hjärtat som gammal spelare (eller, jag spelar fortfarande faktiskt, fast ganska sällan och på en inte så hög nivå).
Arrangemanget var väldigt bra, mycket publik och en kul match. Missar tyvärr matchen i Göteborg på torsdag eftersom det är min enda chans att få en ledig kväll denna veckan. Den kan annars bli riktigt kul.  Inga kommentarer: