lördag 29 januari 2011

Ingen mañana här inte

Är på Spanska solkusten och det kan ju låta ganska gött...
Och det är det ju också emellanåt, jag ska inte klaga, men hittils har det varit alldeles för lite sitta i solen med en kaffe och tycka att man har det gött. Desto mer har det varit av svordommar över regnskydd för kamerorna som alltid är ivägen eller jobb som skall göras samtidigt med 20 mils mellanrum. Det har ändå gått okej så här långt och idag har det dessutom varit sol och ledigt på förmiddagen.
Jag punktmarkerar Malmö FF, IFK Göteborg och FC Köpenham. MFF och Blåvitt bor på samma ställe strax utanför Benidorm och FCK bor och spelar i La Manga, 20 mil söderut ifrån Benidorm. Träningar och matcher skall täckas in, och när dessa är med några timmars mellanrum fast med 20 mil emellan, så blir det lite knivigt. Detta har resulterat i att vi hittils sovit på olika hotell i olika städer de 3 första nätterna här nere, och bokar bara en natt i taget beroende hur det går i matcherna.
Jag skall dessutom fota några större reportage som kräver bokning av spelare och tränare (som inte kan bokas utan säger -Kom senare så ser vi om det funkar då) och när man då måste köra 20 mil för att se om det gick att fota då men, " - Nej, det gick inte idag" så rinner tiden ganska fort iväg.
Bilder från detta kommer senare när det är publicerat.

Jag är inte så van vid allt det här, och gick därför igång rejält när det skulle tas Byline-bild med mig och Mr Wagner på Aftonbladet. Jag skulle få stå där och se sådär tuff ut som alla gör som är ute där det händer något. Nu är det förvisso en försäsongsturnering och kanske inte det allra hetaste, men jag skall bannemej se tuff ut.

Den första bilden (som nog är i Aftonbladet idag) togs i natt kl 02. Den tänker jag inte ens visa.
Idag skulle det tas nya.
I min iver så har jag fotovästen på mig som lyser upp härligt men kommer som tur var på att ta av mig den.
Mössan glömmer jag dock på, men i övrigt ser jag precis så uppblåst och fotonördig ut som jag ville....


2 kommentarer:

Daniel Nilsson sa...

Mössa?
Du är ju för fanken i La Manga!!

:-)

//D.

Daniel Stiller sa...

Du vet Nilsson, det är inte lika varmt där som i Thailand. Dessutom har jag ju inte samma värmande hårsvall som dig.. :-)