onsdag 30 november 2011

Branschhumor

Fotade en kampanj för Transas Marine för några veckor sedan. De har 90% av marknaden i Sverige vad gäller navigationssystem för stora fartyg. Ändå vet man kanske inte att själva produkten heter ECDIS...

måndag 21 november 2011

10 Peaks

Fotar skidhandskar för 10 Peaks igen. Riktigt schyssta färger blir det till nästa år... www.10peaks.se

tisdag 15 november 2011

Förlust

Det blev förlust ändå, sviten är bruten.
Klockan är sent och batteriet är nästan urladdat, både datorns och mitt.
Så jag bjuder på ett gäng bilder från dagen. Och säger godnatt...

måndag 14 november 2011

Sausage & Mash

Denna måndag i London har ägnats åt en lång och skön frukost, träning och presskonferens med landslaget och lite rekande kring det tekniska inför matchen imorgon. De bilder jag tänkt ta av arenan fick skjutas upp tills imorgon, för idag var det omtalade Londonvädret tillbaka igen. Grått, dimma och nått slags regn som bara gör en blöt, utan att man ser att det regnar.

Fick en del flashbacks när jag på eftermiddagen var inne i centrala London och kikade runt. Många delar av stan som man hunnit glömma på 15 år och man inser också att det är en ganska lång tid. Jag gick bla förbi en stor gammal byggnad på Leicester Square som då inhyste Sega World. Man kunde betala 12 pund tror jag det var och sedan var det fritt spelande under 24 timmar på de 4 våningarna. Jag spelade ett och samma spel hela tiden, Time Crisis, vilket resulterade i ett blödande skavsår på avtryckarfingret (pangpangspel) och ett varvat spel. Nu var det ett stort kasino på samma ställe. Sega kanske har tappat i ställning sen dess?

Lunchen bestod av det här, min och Keith Richards favorit - Sausage & Mash:

söndag 13 november 2011

London

Befinner mig i London för att bevaka landskampen mot England på tisdag. Det är nog ganska exakt 10 år sedan jag var i London senast och ganska exakt 15 år sedan jag bodde här i några månader och pluggade engelska. Jag har för mig det var september-december och vädret var då liksom nu helt grymt! Det här med dimma och regn i England...det borde ju vara på hösten det är som värst? Idag var det 16 grader och riktigt skönt, skall tydligen fortsätta så till på onsdag när jag åker hem. I övrigt: Chauffören som körde mig från Heathrow till träningsanläggningen i norra London blåste mig duktigt samt att han körde mig till fel ställe. Men jag var i god tid så det löste sig. Hotellet ligger bokstavligen vägg i vägg med Wembley Stadium. Ska bli kul att äntra denna mytomspunna stadion imorgon!

torsdag 10 november 2011

Linslös

Dagens första jobb kunde börjat bättre. Mitt 70-200 som jag senast använde igår kväll på en handbollsmatch ville inte vara med. En lins inuti objektivet hade lossnat och låg därinne och skvalpade. Inte mycket till skärpa där inte. Så för andra dagen i rad var det till att skicka upp ett objektiv till Nikon för lagning, igår var det 24-70:an.